Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeph #84803 üzenetére
32bites Vista/Win7-hez is jók az XP driverek.
Viszont 64bites Win7/Vistához-hez nem minden 64bites XP driver jó.X99-nél kínai lapnál nem tudod kinyírni a VRM-et, a legócskább lapban is van rá hardveres védelem biostól függetlenül. Ha túlmelegszik vagy túl nagy terhelést kap akkor sem döglik meg, lásd nálam 18 magos proci matx lapban 3,5ghz all core. Ha túlmelegedik akkor is leveszi a teljesítményt tehát kell neki aktív hűtés.
-
válasz
jokeph #84803 üzenetére
Nem sürgős itt semmi. A 6600GT féle rangadót is javaslom vegyük határidő nélkülire. Meg akár online táblázatot is készíthetek róla, ha minden érintett kolléga elfogadja. Konfig, eredmény, Nick, helyezés, belinkelem, aztán mindenki láthatja az aktuális állást.
Moddolt XP- t ha bejön, természetesen közkincsé teszem. Ami tuti, hogy X99/C612- re már most jó, mert az kipróbálva, mint láttátok nálam felment, és elég jól fut.
a 32bites Vistához vajon jók lehetnek az XP driverek ? : asszem igen, valaki már említette hogy ilyesmi működik, de én még nem próbáltam.
All-core turbot nem alkalmazom, annyira nem lényeg, Win10 alatt szabályozza a procit, XP alá elég a 2.6GHz is bőven. A 3DM2001/2000/99 miatt meg nem fontos, nem kell elsőnek lenni, a részvétel is elég
HD3870 05 és 06 alatt sztem a @4GHz AMD- vel is jól fut már, lehet kipróbálom, ha lesz kedvem. GTX770- el meg már tuti, bár mindkét teszt extrán procilimites jellegű. 5GHz sem árt hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest