Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeph #83776 üzenetére
Nálam sem lényeg a fogyasztás, csak a VRM- ek miatt vettem kisebb TDP- t, a kínai lapba 90W asszem a 2640, a Zen- es lap már talán olyan közepes, ott túl is léptem picit a 100W- ot(105), de mint írod még a kínai is jól bírja elvileg, csak nem szeretném ha kigyulladna
Igen, azt néztem hogy a 2640 defaultban is kicsit a tuningolt 1366 fölé megy, azért is mondogatom hogy képes helyettesíteni, legalábbis az én szempontjaim szerint.
6C/12T, igen, az már a 1366- ból az álomprociA RAM a gyenge pont, de majd megnézem(az következik). Occsó GSkill 3600/CL19, gondolom hogy azért menni fog 3200/CL16- ot, CL17 asszem nincs a Zen MC- ben, vagy nem lehet szinkronizálni. Esetleg kipróbálom az XMP- t - 3600/CL19, ölég az
. Ha nem jön be, akkor megy a tesztlapba(1600AF+Prime, ott 2666 a támogatott, azt tudja CL16- al, ha jól emlékszem), ebbe a lapba meg veszek 2x32GB gyorsabb modult.
CB23, MaxxMem2 teszteket megejtem majd.(#83778) FoxiestFox : hogyne, ez van most a retro állomáson, meg is néztem megint a Csillagok között című filmet hogy szokjam az idődilatációt
(#83802) jokeph : a D0- ás 3GHz- esek nálam alig-alig melegszenek, ráadásul az egyiket hajtottam @4GHz- en, csak langyos ott is. A P4EE 3.4@3.7Ghz pedig fémhideg, ha a hűtő aljára teszem az ujjam.
A tuningolt Barton viszont olvasztja a gépet. Persze ezt már sokszor leírtam, de nálam evvan.(#83803) arn : sebességben tuti, lenyomja @2.6GHz- en is alaposan a @4GHz Prescottot. És persze, nyilván a C2Duo sem melegszik, az analógiám alapján az már jéghideg
.
(#83806) zotyesz66 : +1, de inkább +sok
(#83812) hokuszpk : meglátom, az Aida stresst sem szívesen futtatom egy gépen sem, a hardvereket nem ilyen extrém terhelésre tervezték. Korábbi videokártyákat pld valamelyik extrém teszt ki is nyírhatta, asszem.
(#83815) hokuszpk : 2079 <---> 2322 - köszi a viszonyítási alapot, ez szuper, tehát ha engedélyezem a turbót, meg be tudok lőni egy elfogadható RAMsetet, akkor 2322- őt legalább illik hoznia
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest