Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ityam

őstag

válasz KROK640 #83592 üzenetére

Köszönöm. megnyugodtam hogy nem csak én voltam olyan hülye hogy rossz váltást csináltam anno. Pedig azt hittem csak én voltam meggondolatlan.
    Anno amikor én megvettem a 366 os celeronom akkor egy LX es alaplappal vettem. pedig mondták hogy ez a proci lazán viszi az 550 et jobb alaplappal. Ennek ellenére megvettem az LX es alaplapot sajnos(ami nem tudott 100 as fsbt).Ez után csináltam egy mégnagyobb baromságot és megvettem egy 450 es k6-2t. Hát valamiért nem éreztem gyorsabbnak....
    a 450 es k6-2 iszonyat gyorsan le lett cserélve egy ZXes alaplapra 366 os celeronnal ami ment 550 en :)
    Máris éreztem gyorsulást.
    Ha jól emléxem acorp 6 via/zx85 ös alaplapom volt amit pont múlt héten kaptam meg vaterás vásárlás során, de még nem sikerült letesztelnem időhiány miatt :(
    Ebben a lapban mondjuk 600 as celeron van nem 366 os így nem tökéletesen régi hardverem, de tudom hogy anno is filóztam a 600@900 és a 633@950 es celeronokn, de végül egy 850 es thunderbirdet vettem.
    Ami miatt neked írtam a választ hogy a p2(mendocino?) celeroncsok 550-600 között volt vége az emlékeim szerint. így 366 rol 433 ra váltani nem igazi difi.
    A TNT és TNT2 kötött van difi mondjuk valamennyi de a TNT2ből nekem M64 em volt meg a másik olcsósított a vanta volt. A TNT1 és a TNT2 vanta/m64 meg egy sebesség volt kb. Szóval olyan fölösleges váltás volt mint a fent részletezett enyim :)

Új hozzászólás Aktív témák