Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #82522 üzenetére
Folytatás...
Dualvideo az X99- ben
6600GT retro + HD6850 félretro kártyák egymás mellett, egy alaplapban XP és Win10 alattHát ez zökkenőmentesen ment, mindkét oprendszer alatt. Néhány 3DMarkot újrafuttattam, sebességet nem vesztett a rendszer, a két kártya ellenére sem. Radeon és nVidia driverek, ControllCenter és Kezelőpult fullban fent, szintén egymás mellett, szépen lehet variálni a kártyákat, kijelzőket, semmi anomália, semmi összeakadás.
XP 2 monitorra kiterjesztve :
Ugyanez Win10 alatt :Már kettő gyufaskatulya kellett, a 2. már csak ferdén fér oda
Következik a házba pakolás. Ha a fővideo változna, már házban is könnyen cserélhető. Meg a hűtés is, 2011 esetén még toronyhűtőhöz sem kell kiemelni a lapot, pár perc alatt felpattintható.Ja, meg még fel kell néznem a Szabadság szoborra a 6600GT- vel
-
jokeph
nagyúr
válasz
DarthSun #82522 üzenetére
Épp az s1366-ot büvöltem, CPU csere megvolt, gyors nyomtam is egy 3DMark 06-ot erre az örömre:
A HD6850 és az RX 550 között nyes GPU erőben marginális a difi, korban és egyéb ficsőrőkben annál több.
Az X5690 is jól fut.
OC nincs, minden alapon, még a ramok is csak 1333-on futnak (6*2 GB), ez is alap itt.
OS: W10x64 PRO 20H2.Mondjuk, hogy az RX 550 az miért 4 sávon megy, rejtély.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest