Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz DarthSun #82472 üzenetére

A folytatásban a HD6850 méréssorai, immár a 2640- el. Mivel a HT_on/off beállítások között különbségek vannak, nem kerestem meg hogy hol, melyik teszt a jobb, hanem lemértem on/off/XP/W10 alatt is. Így egyszerűbb volt, de azért eltartott egy ideig a 4 méréssor. Valamint ad egy közvetlen rálátást a HT hatására retro/félretro tesztekkel, gamekkal.

Táblázat frissítve(és néhány hiba volt benne előzőleg, javítva - tizedesvessző helyett pont volt, akkor nem számolja bele a cellát az összegbe - a sorrendet viszont nem befolyásolta).

A mostani méréseket is egymás mellé másoltam, jobban látszik a lényeg :

W10 alatt kicsivel a HTon nyert, XP alatt pedig naggyal a HToff. Összesítésben pedig az XP_HToff nyert. De csak a 3DM2001/03 dobta meg, látszik hogy a game tesztek rendre jobbak W10 alatt. Lényegében nem sokat számít, a retro gamek játszhatóságával semmi gond nincs egyik beállításban sem. Elvi és teszt-jelentősége van, kíváncsi voltam hogy mennyit jelent. HTon marad, nem fogom kapcsolgatni, felesleges. Többi BIOS set is jó lett XP/W10- re is, úgyhogy nem kell belépkednem, átbootoláskor elég az F11/bootmenüt berántani és választani.

Pár 3DMarkról készítettem képmentést, a táblázatból beránthatók. Két mentést - W10_HTon/XP_HToff- ot dísznek beszúrok közvetlenül is :

Következik a 2 eltérő dualvideos kísérlet.

Új hozzászólás Aktív témák