Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja-ja, teljesen más a Cyrix5x86 mint az Intel-AMD DX- ek. Saját fejlesztése a Cyrix- nek, és S3- hoz képest kiváló proci. Az van most a Hippo- ban. +featurákat aktiválva nálam is bugzik, de anélkül is gyors proci. 150- en hajtva lenyomja a 100- on pörgő PODP- t.
A későbbi testvérei is kiválóak lettek - 6x86MX és M-II, nemrég teszteltem, messze a népi mendemonda felett szerepeltek. -
arn
félisten
Azert a vegen kicsit varialt az amd a cachesel, 8/16kb, wt/wb - de sok jelentosege nem volt. Tobbet szamitott az intel dx4nel a modositott alu (igaz ott is 16kb l1 volt mar az elejen).
A wb l1 cache nem tudom mikor jott pontosan 486nal, a biosok 95 kozepen kezdtek el tenylegesen tamogatni, a biosban hiaba volt benne, a proci nem wb modban ment. Legalabbis asus lapoknal teszteltem, korabbi biosokkal ugyanannyit mer a cache atvitelre wb/wt biosbeallitassal is, pedig a lapot is jumperelni kell ra. lehet bios bug.
megbizhato datumot sem talaltam, a wiki ir 94 veget intelnel.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus Pad 3
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Projektor topic
- Motoros topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen házat vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- További aktív témák...
- Eladó i7 7700
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun