Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Bile Demon
üzenetére
Hát nagyon sok procit válogattam anno, meg sok futott át a kezeim között, rengeteget tuningoltunk. Sok esetben elég volt ránéznem a CPU-ra (főleg Athlon XP) meg a sorozatszámra és rögtön tudtam próba nélkül is, hogy mennyit fog menni...
A64 annyiból nehezebb volt, hogy ott nem működött a ránézek és egyből tudom, hogy érdemes-e foglalkozni vele módszer, mindenképp megkellett nézni a sorozatszámot is. -
válasz
Bile Demon
üzenetére
4400+ előkelőbb, ritkább, és sok esetben számít a nagyobb cache.
KROK vágja, anno sok procit tesztelt, válogatott, ahogy mondta.
2:1 (400/200MHz) DCH : ennek mennie kell, alapórajelen nekem 3GB (2x1G+2x512M) RAM- al is megy úgy.
SCh- t nem próbáltam, nemtom, nem állok rá, a DCh feelingesebb
, 290/145 - Kingston 2x1G moduljaimmal. Mondjuk 290- en lehet menne KingMax- al is. A Kingston viszont biztosan jobb, mert az 10x300- on is megy 2D- ben, a KingMax viszont ott már behal teljesen. Persze nem a márkára utalok, csak az általam próbált modul-példányokra.
2x256M KingMax : evvel meg a 98 alaptelepítést végeztem a Loew driver előtt, alapórajelen, minden defaulton, tehát az is megy 400/DCh- ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA® driverek topikja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okos Otthon / Smart Home
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, 290/145 - Kingston 2x1G moduljaimmal. Mondjuk 290- en lehet menne KingMax- al is. A Kingston viszont biztosan jobb, mert az 10x300- on is megy 2D- ben, a KingMax viszont ott már behal teljesen. Persze nem a márkára utalok, csak az általam próbált modul-példányokra.
DarthSun