Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz quailstorm #76779 üzenetére

Extension pack felrakása közben lefagy a virtuális XP-m :( Sokadszorra sem sikerült, de resatrt után oldalt ott a kis ikon, a közös vágólkap működik a filmegosztás meg a 3D gyorsítás nem :(

így úgy oldom meg a file átvitelt, hogy CD burner XPvel Win10 alatt írok egy kau (csak ISSO) CD/DVD-t azzal ami kell és bemountolom XP alá a CD meghajtóba. Nem kényelmes, nem gyors, de működik.

Sokkal nagyobb bajom az, hogy VGA drivert nem tudom, hogyan varázsoljak rá : ugyanis IE alatt nem érem el az NVidia oldalát (bátorság : vírusírtó nélkül XP alatt netezni :D - még virt géppel is félelmetes) Win10 alól talál is XP-s drivert de amikor rákattintok, akkor kiírja az NVidia oldala, hogy "THANK YOU! YOUR DRIVER DOWNLOAD SHOULD BE COMPLETED SOON." és semmi(!) nem történik. Sosem indul el a letöltés :(
    (Rájöttem, mert a Windows defender vagy nem tudom mi nem engedi, trükkökkel elkezdtem letölteni, de automatikusan elveti a file-t mikor leér és ezzel nem tudok mit kezdeni ... Na, pont az ilyenek miatt van totál elegem a Win10-ből)

szerk : sikerült, megszivattam a Win10-et :D

szerk 2 : hibaüzenet megint, ezúttal WinXP alatt : a windows képkezelő összetevő nem található aminek a .NET keretrendszernek szüksége lenne, és egyébként is a grafikus illesztő nem talált kompatibilis grafikus hardvert (mondjuk nem csoda, nem sok 256MB-os GTX950-ről tudok )

szerk 3 : nem tudok feltenni egy google chrome-ot sem :( így meg valamiért a Windows update helyhez sem tudok csatlakozni :(

Kezd már elegem lenni, dél óta sz0pok vele, és még addig nem jutottam, hogy egy játékot legalább megnézzek tesztnek, hogy mégis mennyire alkalmas ez így játszani?

• Czo

addikt

válasz quailstorm #76779 üzenetére

6.0-s VBox ota van experimental 3D gyorsitas ha a guest Win2k vagy ujabb. Tehat XP-vel is van. En a Phoneix Simulatort probaltam alatta tobbszor is egy 32 bites Win XP guestben es mukodott.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés