Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz mohow #75116 üzenetére

Lehet, hogy technikailag kihajtja, vagy akkor van igazán kihajtva a kártya, de Voodoo1 korábbi mint a 300-as Cerka (előfordulhattak együtt de akkor a VGA már elavult volt), a V2 SLI mellé, meg abból kiindulva, hogy a Voodo 2 3-400MHZ-es gépek korában volt menő, szerintem korhűnek nem nevezhető a Tua. Az más dolog, hogy én pl 1700-as Celeronnal hajtottam a V2SLI-t :D De akkor a V2 már súlyosan elavult kártyának számított SLIben is, csak a 3DFX és a "régi játékok" miatt volt gépben. Aztán rájöttem, hogy sokszor többet ártott mint használt.

• DarthSun

Ármester

Nekem 1GHz Copperig nőtt a V2SLI- vel a 3DMark eredmény. Bár a kihajtja/nem hajtja szempontból ez csalós is lehet, a 3DMark mindenféle extra pontokat is adogat, ha erősebb hardvert kap. 3DMarkokon kívül majd valami rendes tesztsorral (+játékok) is ellenőrizni kell. Most tervezem a Tua kollekció előkeresését (mivel Tuás lap van a próbaállomáson), egyúttal kiemelem majd a gyűjteményből a 800/100- as Coppert is. Evvel kettő próbát tudok majd eszközölni, 1064MHz- en is megnézni, hogy még ott is emelkedik-e a pontszám, valamint a Tua lapban pedig egy hasonlítást az 1100- on pörgő Tua procihoz.

(#75115) Czo : ezt majd megnézem, nemtom van-e olyan kártyám :U

(#75122) Fred23 : a DeusEx jól használható tesztelésre, van benne mondjuk automata tesztfutás, konzolból, vagy bárhogy ? Mondjuk nem is tudom hogy megvan-e a játék, de tesztelésre valami demo verzió is elég, ha van ilyen belőle.

(#75124) PeachMan : külső link valamely árucikkre, nem reklám, nem számít annak, feltéve ha nincs érdekeltséged vagy tulajdonrészed az adott üzletben. Sőt HAprós is linkelhető, ha nem Te árulod/nem itteni kollégáét linkeled, egyszóval nem látható közvetlen érdekeltség - ez amiatt jó nyilván, ha valaki felfedez egy jó vételt, de neki nem kell, bedobja ide, hátha más meg épp azt keresi.

• Fenyő

őstag

Ez kihajcsa nem kihajcsa kérdés attól függ, hogy a vga vagy proci szemszögéből nézzük, ill mi a cél, ki legyen inkább kihajtva... :DDD

V1-est már egy 133-as Intel P1es is nagyjából kihajt, egy MMX meg mégjobban, afölött, már ha gyorsul is vmit bőven vga limetes lesz már inkább a dolog.

A V2-eshez már P2, K6-x dukál min inkább, bár az MMX is gyorsabb lesz vele mint egy V1-essel, egy P3 vagy Athlon pedig teljesen kihajcsa, sli más kérdés, oda tényleg jobban kell a proci, de egy 800-as P3/Athlon szerintem már megteszi.

V3-hoz P2 vége, P3 eleje, K6-3+ vége, Athlon eleje ami már nagyjából arányos, szóval egy közepes P3-as fölött már inkább ez is procilimietes.

V5-höz már kell Tua/T-bird vége, azzal nagyjából arányos, bár nyilván ez is gyosul még vmennyit erősebb procikkal, de inkább már a vga lesz a limitáló.

• Czo

addikt

A Commodore a SCART csatlakozon mit tol? (ez ugye fugg attol, hogy pontosan milyen Commodore geprol beszelunk!). Mert ugye johet rajta S-Video, Composite de akar RGB is, annak megfeleloen kell cselekedni. Az RGB lenne a legjobb egyebkent, mert regen voltak annyira jol megcsinalt multisync monitorok (LCD-bol is!), amelyek megettek a VGA-nal kisebb pixel clockot is, igy pl radughatoak Amiga gepekre, scandoubler es egyeb hokusz-pokusz nelkul, kozvetlenul.

Nekem abban az idoben volt Voodoo 1 is, egy sima 166-os, majd 200MMX vegul pedig egy 233MMX mellett. P2-re updatekor jott a V1 is, gyorsabb is volt, de par het utan meghalt. A cserelt peldany is, ugyhogy upgrade lett V2-re. Nekem egyebkent V2 SLI van az 1.4-es TUA mellett most.

• zotyesz66

őstag

Sosem volt V2 SLI-m, de az tény, hogy a single V2-höz a P1 eléggé kevéske. Fura módon a V3 PCI jobbnak tűnt.
    De a V1 szerintem teljesen OK az MMX procival, sőt, gyengébbel is, bár nyilván a Celeron jobban kihajtja.
    Szóval nem KELL hozzá, de jobban megy az erősebb procival.

Új hozzászólás Aktív témák