Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Asus ROG Strix GTX 1070 8 GB - ilyet vettem 2020 augusztusban 67k-ért, helyszíni próbával, patyolat állapotban.

Bánom, hogy nem vettem még egyet.

#73068gban: 1050 20k-ért makulátlan volt.

akkor kellett volna vennem 2 1050 Ti-t, amikor elérhető volt kis ideig 30k-ért. durván R9 380 -nal egyező teljesítmény, csak jóval szerényebb fogyasztás és hőtermeléssel. vagy 30-35k között 1060 3 GB-t.
750 ti sosem ment túl olcsón, nekem meg gyengusz is.
Árában kifogtam 2db RX 460 4 GB-t, az nem picit erősebb és jóval modernebb is a bélése.
Etetni kell a sok konfigomat.
-
zotyesz66
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Nekem is ez a proci van (1600AF), csak egy éve még 30k-ért vehető volt. Az alaplap régebbi; egy MSI B350 Gaming Pro Carbon. A RAMok biztosan mennének nálad is minimum 3200-on nálam Patriot Viper 3400-asok vannak és simán mennek ennyin, nem is kellett semmit sem molyolni vele. A videokártyán agyaltam egy darabig, voltak az aprón akkor kimustrált bányász kártyák, néztem az RX 570-580-akat, aztán végül egy referencia Vega 56/64 lett, meglepően kellemesen csalódtam benne, alapból semmi hangja, még WoW közben is csendes, azért Witcher3 és hasonlók közben azért megszólal. Most eladhatnám, de mit vennék helyette?
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Borderlands 4
- Suzuki topik
- BMW topik
- World of Tanks - MMO
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest