Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz FF23 #68195 üzenetére

Persze, ez ki is ment a fejemből hogy az NF7- en van 4pin 12V CPU csati. Ez az egyetlen amit az Asus korabeli csúcslapjáról hiányolok. Lehet hogy lemérem én is a fogyasztást, bár mondta valaki itt hogy a középretro FSP viszonylag rossz hatásfokú táp, hiába megbízható. Pontosan 2315MHz- en vagyok most én is a konfiggal.

Látom a procit is feljebb toltad, a 7300GT meg hasonló lehet teljesítményben, mint a 6600GT, jó hasonlítási alap, órajeleik is nagyjából összevethetők.

(#68198) arn : egyetértek, a retrozáshoz amúgyis sok idő kell, az hogy most 10mp, vagy 1-2perc a bootidő, nem oszt nem szoroz.

ALL : az UT teszt még nincs meg, fel kell tenni a játékot a 462- re, eltart egy darabig. Viszont már anélkül is nyert a Barton konfig, de a rend kedvévért persze lefuttatom. Nem gondoltam volna, azt hittem a határokat kell majd feszegetni, mégnagyobb órajel, hűtő, stb. A győzelem már 2315MHz- en amiatt is jó. mert itt még teljesen 24/7- es az AMD, mérsékelt fesz, kisebb melegedés mint 2400- on. Tényleg nagyon jó volt ebben az időszakban. Persze, a Bartonnak drukkoltam, nyert. Másik két tesztemben viszont nem nyertek, melyeknek drukkoltam - 486VLB vs PCI és a Katmai vs K6-III+ - [link], [link].

Új hozzászólás Aktív témák