Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, ez ki is ment a fejemből hogy az NF7- en van 4pin 12V CPU csati. Ez az egyetlen amit az Asus korabeli csúcslapjáról hiányolok. Lehet hogy lemérem én is a fogyasztást, bár mondta valaki itt hogy a középretro FSP viszonylag rossz hatásfokú táp, hiába megbízható. Pontosan 2315MHz- en vagyok most én is a konfiggal.
Látom a procit is feljebb toltad, a 7300GT meg hasonló lehet teljesítményben, mint a 6600GT, jó hasonlítási alap, órajeleik is nagyjából összevethetők.
(#68198) arn : egyetértek, a retrozáshoz amúgyis sok idő kell, az hogy most 10mp, vagy 1-2perc a bootidő, nem oszt nem szoroz.
ALL : az UT teszt még nincs meg, fel kell tenni a játékot a 462- re, eltart egy darabig. Viszont már anélkül is nyert a Barton konfig, de a rend kedvévért persze lefuttatom. Nem gondoltam volna, azt hittem a határokat kell majd feszegetni, mégnagyobb órajel, hűtő, stb. A győzelem már 2315MHz- en amiatt is jó. mert itt még teljesen 24/7- es az AMD, mérsékelt fesz, kisebb melegedés mint 2400- on. Tényleg nagyon jó volt ebben az időszakban. Persze, a Bartonnak drukkoltam, nyert. Másik két tesztemben viszont nem nyertek, melyeknek drukkoltam - 486VLB vs PCI és a Katmai vs K6-III+ - [link], [link].
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen légkondit a lakásba?
- Képregény topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun