- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
lotuska #67834 üzenetére
1. Semmi értelme, ha ígyis hibátlanul fut a gép (nem kapsz kékhalált stb.)
4. Ha korhűségre törekszel akkor a Radeon 9600 Pro vagy a 9800 XXL marad a kosárban meg az FX5700. (most nézem 800-as FSB-s P4 3GHZ)
AZ FX5200-t nyugodtan el is felejtheted, ugyanis nagyon szűk keresztmetszet lenne a játékoknál. (gyakorlatilag lassabb mint egy GeForce 3-as, ami szintén bőven bottleneck lenne egy ilyen gépben)
Az utolsó kártya nem PCI-E már? Mert a többi még AGP... -
válasz
lotuska #67834 üzenetére
- az SPD- t nézve vegyes ramok, sztem jó a most beállított időzítés, bínia kell, MemTest- el tudod ellenőrizni
- SSD- t nem használtam még XP alatt, nincs tapasztalat, TRIM nem lesz asszem...
- IDE beállítás : master/slave jumerelés, HDD master, ODD slave mondjuk. Szalagkábel piros jelzése mutat a tápdugó felé. BIOS- ban auto beállítás, vagy direktben HDD autodetect
- VGA bármelyik megfelel, játégigénytől is függ, én a 9800- at választanám, de lehet beletenném a HD2600XT- t, had szóljon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest