Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz Oliverda #67202 üzenetére

Rémálmaim nem voltak, egyszer ébren kaptam dührohamot, 200GB Samu minden előjel nélkül kampó, HDS sem jelezte. Legnagyobb adatvesztésem volt, sokminden nem volt anno lementve róla. Garanciában kaptam helyette egy 320- ast, de az adatokat nem pótolja. Azóta is keresem pld az UT99 UT1 grafikai modját, a személyes adatok, fotók, dokuk, meg ugye nem pótolhatók. A másik ami már off, a parkolásmániás 1.5TB WD Green, belassult, arról le tudtam szedni ami kellett, de egy hétbe telt, 50-200 KB/s- al olvasott :DDD , helyette küldtek egy gyárilag már átflashelt példányt, ami már nem parkolgat, azóta is jó.. Más nagy probléma nem volt, még az XT- ben levő 32 és 40MB- osak is jók. Ez a pintörött Maxtor meg így került hozzám, kidobandó gépben volt.

(#67207) Ganz-[HUN] : elképzelhető hogy a Cyrix jobann igénybeveszi a már bizonytalan kondikat

(#67209) alvaro : a teljesítmény növekedés általában nem lineáris az órajel növekedésével. Mondjuk a 250MHz- hez nekem adnom kellet egy pici +feszt is -2.1V-, 2.2V- on meg már 300- on is stabilizálódott.

(#67210) gban : a SpeedSys jól írja ki, még a 128MB- os AGP kártyákat is jól jelzi, az utoljára tesztelt S3805 VLB- ben is jól jelzi a 2MB- ot - [kép]

(#67212) jokeph : volt olyan amikor egy darabig nem tudtam kivenni a mobilrack fiókjából a laposMaxtort, annyira felmelegedett hogy égette a kezem

486 PCI-VLB téma : SIS, Opti, UMC, meg mittomén még milyen lapokban a PCI VGA lassabban megy klasszikus teszttel, mint VLB lapban, de most éppen affelé megyek hogy tisztázzam a gyakorlatban. A 471 VLB jó támpont talán, aztán meg a VIA PCI 486 deszka jön, evvel nincs tapasztalatom hogy megfelelő referencia lesz- e, de ezt kell kipróbálnom jelenleg. Van pár korabeli teszt, a Doom1.9s és a 3DBench2, azt mondják tűrhetően skálázódik, de kérnék javaslatot hogy mivel teszteljek még. Kiválasztom a legerősebb procit ami megy a VLB lapban, leméregetem a video-sebességet, majd ugyanezen procival a PCI lapban, táblázatban meg összefoglalom mire jutottam. Magam is kíváncsi leszek mi lesz a konklúzió.

Új hozzászólás Aktív témák