Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
válasz
envagyok
üzenetére
Szerintem a Coppermine jó ötlet lehet, egy kis órajelű példány elég kulturált fogyasztású, miközben a teljesítménye DOS alatt nagyon kellemes (ha nem akarsz nagyon felmenni felbontásban, már ahol lehet).
Hogy mi kell hozzá, hogy passzívan menjen, passz. Újabb korban én tényleg SS7 vonalon csináltam passzív kísérleteket, de azt alulfeszelt K6-2, K6-3+ procikkal. Ott nagyon kicsi órajeleket is lehet használni, régi változatú K6-2 lemehet akár 120MHz-ig, 2V mellett simán megy akármeddig egy nagyobb S7 hűtővel csak így simán kirakva az asztalra, semmi venti és akármeddig foghatod a bordát, nem fog megégetni. K6-2+, 3+ pedig megfelelő lapban még 1.3V-os fesz mellett is ment, viszont nem próbáltam, milyen órajelet bír így.
Ezek viszont ebben a formában (<200MHz) messze nem bírnak el annyi demót/játékot, mint egy 500-600-as CuMi P3. Amit szintén érdekes lehet alulfeszelni, csak tudnám, miben.
-
válasz
envagyok
üzenetére
Az init a kártya besetupolása összességében, tehát hogy mindegyik rendesen van-e felélesztve. Egyébként gratulálok, gyorsan ment, mondjuk BX- be tetted, ott a legjobb a helye. Én VX, TX, MVP3- ban próbálgattam eleinte, VX/TX fel sem ismerte, a telepítő már indításkor kiírta hogy nincs GUS a gépben, MVP3 meg failra dobálta az erőforrás teszteket. Aztán BX- ben és SlotA- ban már megy rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Shure Podcast mikrofon
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
DarthSun