Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kuponok....
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megvan a bele illő vincsi:
Régi 74Gb-os raptor, egyáltalán nem hangos hiába 10k-s. Elérése 7-8ms.
Proci sima HT-s Prescott Xeon megfelelője annak megfelelő teljesítménnyel.
Fogyasztás sem vészes, Idle 110-120w (proci visszavesz feszből és 2.8ghz-en megy), Prime95 két szálra terhelve 170-180w. Hangosnak sem nevezném a gépet. Én valahogy kályhaként emlékszem a Prescottra ez meg egyáltalán nem vészes igaz van rakta egy kilós rézborda.
Intel lap, brutál sok bios beállítással. Messze meghaladja az én másik HP-s xeonos lapomat. Van benne Memory remapping, és még nem próbáltam de a pcie kártyákat is biztos kezeli rendesen. Van benne EFI bios is amiben van egy alap shell rakás funkcióval.
A Delta tápját meg szétbontom megnézem a kondikat, ha nem lesz más akkor a dual 771-esbe átrakom mert látszólag egész jó!
A gépháza masszív, de mégsem nagyon nehéz.
DDR2 400 (CAS4) tesztekben úgy látom semmivel sem lassabb vagy gyorsabb mint a DDR1 400 CAS3-al. Talán kevesebbet fogyaszt. Ramok egyike 2005-ös gyártású a többi 2010-es, gondolom akkor bővítették. Bios szintén 2005 legfrissebb.Win10 telepítő (és előtelepített is) szétfagy, meglévő win7 csak javításiként indul el. Új rendszerrel még nem próbáltam.
-
Win10 nekem bejött, sebességre win8 szint. Driverekkel nem lesz gond. Az int ati rage-et nem akarom használni, meg raid se kell.
Bacsis
Zárt, egyik 8x másik 4x bekötve. Nekem ez sosem volt gond. Kés, reszelő, türelem, már rutinmunka.Na jó tesztnek van riserem is. Kaptam most pár karit, Hangos egyslotos ati 4850-es lesz benne 8gb rammal, extra procilimitel
Kettő procival jó lehetne (az már 4szál), sztem ezres lehet ebayen bele való. Csak sok az a 120w tdp. Talán prescott xeonos megfelelője ami benne van, télen jó lehet. Órajelgenerátort még nem néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest