Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
bacsis
üzenetére
Semmi olyasmit nem írtam, hogy SSD nélkül használhatatlan vagy szar lenne egy gép. Úgy tűnik, ebbe mindenki beleugrik. Annyit írtam, hogy a HDD komolyabb bottleneck, mint mondjuk egy gyenge CPU.

Azt sem írtam, hogy nem lehet megfelelő egy régi gép, ha kevesebb elvárásnak kell megfelelnie. Azt írtam, hogy nem lesz "mindenre elegendő" gép mondjuk egy Core 2 Duo/integrált GPU/4 GB RAM-os konfig. Kompromisszumot valamiben kell kötni, vagy kell rá még költeni - az SSD eredetileg csak erre volt példa.
Vladi: írhatok, de abból nem lesz közmegegyezéses, objektív kritériumrendszer. Nálam mondjuk benne lenne, hogy elboldoguljon a kissé "nehezebb" kódolású HD/BRrip videókkal, 720p, esetleg 1080p youTube videókkal, lehetőleg úgy, hogy ezek nézése mellett lehessen mást is csinálni, ne terhelje le majdnem teljesen a gépet. Ehhez általában olyan videókártya kell, ami támogatja a DXVA/flash/html5/kutyafüle gyorsítását hardveresen. Ez azért nem annyira nagy elvárás, de egy integrált X3100/X4500, ami a Core 2 Duo-kat támogató alaplapokban elérhető alap GPU ezt pl. még nem tudja, ahogy AMD oldalon sem a Radeon HD3*00 (bár az ebben már jobb).
Játékokkal kapcsolatban viszont tényleg nem nekem kéne kitalálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Gumi és felni topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steam topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun