Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
üzenetére
"Analógnak azt tekinteném, ahol a jelforrás nem kvantált."
Bocs, de most milyen jelforrásra gondolsz? Egy számítógép csakis digitális jeleket küldhet egy hangkártyának, míg a mikrofonba csak analóg jelet küldhetsz!
Jelfeldolgozás! Az SB-k egy digitális "szintetizátort" emulálnak, a GUS analóg keveri ki a hangot, még ha a számítógép digitálisan is vezérli a cuccost.
A visszaGUS-osításnál meg azt értem, hogy pl a hangátmeneteknél nem küldtek egy hangátmenet parancsot a GUS-nak, hanem szépen SB módra intézték a dolgot, a GUS-t - akárcsak a hangkártyák többségét/ne feledjük ebben a boldog időben százféle inkább inkompatibilis hangeszköz volt, és a progik nem dollármilliókból készültek/ - csak mint egy SB emuláltat kezelték.lehet, hogy fellövöm a zsugámról egy képet, amin ott virít mind a két csip.
-
válasz
üzenetére
En is regen hegesztettem mar olyat, de nagyon szepen meg lehet vele csinalni, ami az OPL-ben megtalalhato. Tehat azzal is lehet csinalni egy analog szintetizator emulatort

Ha igy vesszuk, akkor digitalis mind a ketto.
DBob: En egy ujabbal uzemeltetem. Barmi jo, ami regebbi Thinkpad, mint a T60-as. (600, 500, 300, T20, T30, T40...) Univerzalis tolto is jo hozza. 16V 4.5A, ami nekem van, ezt egy T40-hez adtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

DarthSun