- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
válasz
frescho #13386 üzenetére
O kartya-t nem is talaltam VLB-ben, amin ment volna a parhuzamos es soros port is.
Nem vélekszem olyan IO kártyára, amin a soros/párhuzamos rész a VLB-ről ment volna - ami a kezemben járt, az mind szokvány 16 bites ISA portkészlettel büszkélkedhetett a VLB-s vinyóvezérlés mellé... Egy valós VLB-s soros/párhuzamos megoldás az engem lehet, hogy érdekelne. -
válasz
frescho #13386 üzenetére
5V-os peldany, hatalmas hutovel, ventivel ment 100MHz-en. Mindezt egy eredetileg 386-os lapban.
Mivan?
386-os lapban?
tehát nem olyan lapba amin egyszerre van 386os és 486os foglalat is hanem natív 386-os foglalatba?
nem csak a 486DLC(2)-k voltak az ilyenek?
muccca róla képetMás!
Köszönöm szépen srácok a sok gratulációt, de azt tudnotok kell, hogy ezt a díjat nektek köszönhetem hiszen ti szavaztatok rám -
válasz
frescho #13386 üzenetére
Kíváncsi lennék rá mit tudnak ezek a jó kis régi gépek. Emlékszem ilyen 24órás maratoni mp3 tömörítésekre
(kevesebb mint egy cd-nyi anyagot tömtünk ennyi ideig)
Néha azért visszasírom, hogy miért nem tartottam meg (a pénz miatt, ez egyértelmű) annak idején valami fasza kiforrott PCI+EDO RAM-os 486-os lapot egy minimum Am486 120MHz-es procival, meg egy erős tseng-el meg tartaléknak egy jobb S3 karival.
Jut is eszembe, annak idején nagy mánia volt a Cirrus logic. Nekünk is sokáig volt egy ISA-s 256K-s darab. Azután ahol tudtam próbáltam kerülni. - Semmi baj nem volt vele, minden ment, csak baromi lassú volt szegényke. És persze a hercules megjelenítő után isteni érzés volt. - Nem is ez a lényeg, hanem volt egy bazi klassz kis kártyánk. Egy két megás Avance Logic fejlesztés, ilyen kártyával van tapasztalatotok? Egy 968-as Vision-nel vetettük össze, és azt is megverte. Ez az ami hiányzik nagyon. Meg azok a szörnyűséges SVGA monitorokIlyen cirrus-unk volt.
De a PCI-os is elég siralmasan ment. Haverék PR133-as K5-ös gépében nem mentek 640*480-as felbontáson a (legfőképp 3d realms fejlesztésekre emléxem) játékok. Ellenben a szomszéd 486-osán még 800*600-as felbontásban is játszhatóak voltak ezek a játékok, az S3-as kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged