- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
válasz frescho #13386 üzenetére
O kartya-t nem is talaltam VLB-ben, amin ment volna a parhuzamos es soros port is.
Nem vélekszem olyan IO kártyára, amin a soros/párhuzamos rész a VLB-ről ment volna - ami a kezemben járt, az mind szokvány 16 bites ISA portkészlettel büszkélkedhetett a VLB-s vinyóvezérlés mellé... Egy valós VLB-s soros/párhuzamos megoldás az engem lehet, hogy érdekelne./// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
bacsis
Közösségépítő
5V-os peldany, hatalmas hutovel, ventivel ment 100MHz-en. Mindezt egy eredetileg 386-os lapban.
Mivan?
386-os lapban?
tehát nem olyan lapba amin egyszerre van 386os és 486os foglalat is hanem natív 386-os foglalatba?
nem csak a 486DLC(2)-k voltak az ilyenek?
muccca róla képetMás!
Köszönöm szépen srácok a sok gratulációt, de azt tudnotok kell, hogy ezt a díjat nektek köszönhetem hiszen ti szavaztatok rám -
addikt
Kíváncsi lennék rá mit tudnak ezek a jó kis régi gépek. Emlékszem ilyen 24órás maratoni mp3 tömörítésekre (kevesebb mint egy cd-nyi anyagot tömtünk ennyi ideig)
Néha azért visszasírom, hogy miért nem tartottam meg (a pénz miatt, ez egyértelmű) annak idején valami fasza kiforrott PCI+EDO RAM-os 486-os lapot egy minimum Am486 120MHz-es procival, meg egy erős tseng-el meg tartaléknak egy jobb S3 karival.
Jut is eszembe, annak idején nagy mánia volt a Cirrus logic. Nekünk is sokáig volt egy ISA-s 256K-s darab. Azután ahol tudtam próbáltam kerülni. - Semmi baj nem volt vele, minden ment, csak baromi lassú volt szegényke. És persze a hercules megjelenítő után isteni érzés volt. - Nem is ez a lényeg, hanem volt egy bazi klassz kis kártyánk. Egy két megás Avance Logic fejlesztés, ilyen kártyával van tapasztalatotok? Egy 968-as Vision-nel vetettük össze, és azt is megverte. Ez az ami hiányzik nagyon. Meg azok a szörnyűséges SVGA monitorokIlyen cirrus-unk volt.
De a PCI-os is elég siralmasan ment. Haverék PR133-as K5-ös gépében nem mentek 640*480-as felbontáson a (legfőképp 3d realms fejlesztésekre emléxem) játékok. Ellenben a szomszéd 486-osán még 800*600-as felbontásban is játszhatóak voltak ezek a játékok, az S3-as kártyával.[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Windows 11