Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
De ha olcsobb kicserelni, mint fejlesztgetni? En most komolyan elkezdtem nezegetni pcket… hogy vmi linuxot rakok ra, mert hogy kriminalis aru az alap apple gepek bovitese. Az egyik egy kozepszar teljesen atlagos gep, 2000 eur. Hasonlo szintu top kozeli gepek, amiket regen osszeraktam inkabb 3000.
Neztem hasznaltan is, mit adnak… egy 3950, 5950 gepek is 800-1200 eur kornyeken mennek. Ehhez kepest kb a 550 euros zsebgep hasznalati szintje, amit bedugsz, bekapcsolsz es mukodik. Persze ha vmi extra sok ram kell, vagy hasonlo, akkor nyilik az ollo, de ha apple szintu gepet akarok nem igazan lesz olcsobb. Raadasul pl munkara az apple fele unified memoria meg okosabban is hasznalhato, mert nem korlatozza a videoram.
Az amd ai soc elegge hasonlo vonalon indult el vegre, de az is konkretan dragabb, mint egy mini. Engem sose erdekeltek a brandek, csak mit oldok meg vele, es mennyibe kerul - es azt kell mondjam, draga az apple, de a masik oldalt sem adjak olcsobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazon
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Milyen scannert vegyek?
- További aktív témák...
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
..

DarthSun