Hirdetés
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Perpill Win11 és Linuxos gép bekapcsolva, már csak azt kéne lenyomozni hogy a paranoiás W11 és a Linux között hogy tudnék helyi hálón másolgatni ide-oda, előbbin minden akármit engedélyeztem, amit MS kockázatosnak tart, utóbbi esetén meg visszatérő kezdő vagyok. Persze a Linuxost tudom bootolni XP- re is, azt simán látja a W11, de akkor minden másoláshoz, szinkronhoz át kell bootolnom. FTP átvitelhez meg láma vagyok, néha elmagyarázták hogyan kell, de az nekem magas. Netről megy, azt már régóta tudom hogyan kell.
X99 még próbapadon, bekapcsolom azt is, megnézem mit lép a helyi hálóra a fenti esetekben.Amúgy érdekes, minél későbbi oprendszer, annál inkább pilótavizsga kell a helyi kapcsolathoz. Pld a 386/486 gépet még telóról is elérem wifin/routeren keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest