Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
de alaporajelen meg a i3-4130 is magasabb orajeles 1 core-n is nala, aztan abban meg ott HTT melle
meg magasabb orajeles RAM-t tudott kezelni meg legputribb deszkaban is
meg azert keves olyan juzer volt szerintem, aki ujkent Z-s lapot vett egy frutti Celeron melle, hogy maaaajd nemsokara veszek bele 60k-ert i7K-t...csak most pont nemadtaki
szoval az "ilyeneket" ismerem...kb Zoltan haverod is ez a szitu![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
aztan 4-5 ev mulva amikor megint lattam a gepet, pl Win ujrahuzas miatt, vagy esetleg a HDD melle beajult vegre egy SSD C:-nek egyuttal, meg mindig takk ugyanaz a konfig volt
2011-ben vettem egy A64-II-X4-631-t, 2.6GHz, 4c4t, 4x1MB L2, 2x4GB 2133MHz DDR3-l, 120GB-s SSD-vel eleg jol haladt, FB, web, YT...mint a villam ugy vitte
lehet SSD-nelkul nem, de az jol seggbe rugta
es azzal egyutt kerult annyiba az akkori "draga" SSD araknal is, mint egy Sandy Celeron vagy a leggagyibb i3
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- PlayStation 4 Slim 1TB
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
DarthSun