Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
bacsis #12295 üzenetére
Ha jól emlékszem a Lost Planet extreme conditions volt az a game ami sm3.0 alatt nem ment, ahhoz elég volt a 6600GT persze nem full részletességgel és filterekkel.
A 7600GS-emen elment már 1024ben egy 3000+ a64-el megtámogatva, akárcsak a gears of war. De ha szintetikus teszteket nézzük, a 3dmark 06-ban nekem az x1950pro/xt-m sem mutatott nagy eredményt pedig azok mérföldekkel megelőzték a x800 szériát, és a 7900GS-em sem tudott nagyon labdába rúgni.Más gamék alatt pl. Race driver the Grid meg gyönyörüen muzsikált az x1950pro is, szebben mint a 8600GT, erősebb az ati gpu-ja, és jó irányban indultak el a fejlesztéseikkel, mert most az nVidia csak küzd hogy újra a toppon lehessen.
Gratulálok a 8500-ashoz, most irigy lettemZoltanz az első komoly kártyám egy savage 2000-es volt, utána jött a tnt2 M64 ami meglepetésemre erősebb volt mint a savage 2000-es bár lehet hogy csak azért mert hibás példányt kaptam, és azt cserélték ki egy tnt2-re,mert elviekben erősebb az s2000-es.
Na ezek előtt meg mezei s3 virge, és trio3d-vel szüttyögtem, naná észveszejtően örültem mikor bekerült a gépbe és 333-as celeron 415-re húzva elvitte az avi filmeketMeg a porsche unleashed-et, warcraft 3..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Haditechnika, harcászat
- BestBuy topik
- Fejhallgatós találkozó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest