- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ata99
tag
válasz
ricsip #119604 üzenetére
Azt miből gondolod, hogy megvárják a hagyatékit? Szerintem, ha engemet holnap érne valami, akkor legkésőbb a jövő hét végén minden menne ki a gyűjtőudvarra...Ezért nem is látom értelmét pénzt belerakni a gyűjtésbe igy a 60 közeledtével. Na jó, egy keveset a saját jókedvem miatt, de...
-
KROK640
nagyúr
válasz
ricsip #119604 üzenetére
Ezen pont nemrég gondolkodtam el én is, de elég sok kommentem van itt, plusz nekem nincs egy rakás régi gépem, már jelenleg. Nekem anno 2009-ben saját kezüleg kellett áron alul elpasszolni, és kiszórni a gyűjteményemet, ezt nem is nagyon akarom mégegyszer átélni, így sokszor meggondolom, hogy mi kell. Van az Athlon XP, egy C2D project, egy 4th gen project és ennyi pont elég.
Meg a rengeteg postom itt.
A múzeum és a YT csati is jó öltet, akad amit még majd én is megakarok örökíteni (de én meg még jóval fiatalabb vagyok mint a topicban a legtöbben). -
arn
félisten
válasz
ricsip #119604 üzenetére
Ezt hivjak hobbynak
nem kell, hogy ertelme legyen, csak te kozben jol erezd magad. Engem boldogsaggal tolt el, hogy ott megallt az ido, es egy olyan korba repit vissza, amikor szebbnek tunt az elet.
En most kicsit pihentetem a dolgot, de biztos vagyok benne, hogy rovidesen megint rakivanok, amikor elegem lesz a mabol. Az ember gyerek es fiatalkorabol szinte minden eltunik, az emberek, helyek megvaltoznak es eltunnek, de ezt szinte pontosan fel tudod idezni, milyen volt akkor a virtualis ter, amiben szivesen toltottunk idot.
Ezert nem erdekelt sose, hogy most egy csomot er, es kesobb semmit se fog. Magamnak gyujtom nem masnak.
Amugy ha meghalsz, es nem olyan hires zenesz, szinesz, tudos, stb voltal, amibol tobbszazmilliobol van egy, par ev mulva senki sem emlekszik rad a kozeli hozzatartozokon kivul. Sot meg kozuluk is csak egy szuk reteg eri el, hogy 100 ev mulva is tudjak a nevet. Igy aztan baromira nem szamit, hogy mit tudtal - magadnak tudtad. A blade runnerben szepen megfogalmaztak:
Láttam dolgokat, amiket ti emberek el se hinnétek.
Támadó űrhajókat lángolni az Orion vállánál.
Láttam C-sugarakat szikrázni a sötétben a Tannhäuser-kapu közelében.
Minden pillanat… elveszik az időben,
akárcsak könnyek az esőben.
Eljött az idő meghalni.
-
válasz
ricsip #119604 üzenetére
Ma már csak a hobbira, ahogy írod. Munkahely addig fizetett a tapasztalatokért, amíg melóztam. '21- től már csak a nyugdíjamban jelentkezik a bevétel, melyre a munkásévek tettek jogosulttá.
A sok retró cucc meg csak úgy jött, nagyrészét majd eladogatom, ami marad, örökli a fiam, ő nem retrózik, de tudja nagyjából mennyit ér, eladogatja.
Pár blogot azért írtam, HWBot- on is van 3 világrekordom, 20 000 hsz itt, + párszáz Vogonson, pici nyoma azért marad, meg még tervezek jópár projektet.
Csak ennyire van kedvem, a lustaságom mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen Threadripper 1950X
- Intel Core i9-13900k OEM
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest