Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz elfelejtette #117353 üzenetére

Nekem a legeleje mikor megvettem annyira nem volt szép, na nem a kártya tehet róla, hanem az élet :( De utána jöttek a szép idők :D

Mai napig emlékszem, hogy 2007 május 4-én egy napsütéses pénteken reggel hozta a futár, 25000ft-ot kellett kereken letennem érte, és szabadnapot vettem ki miatta. Gépbe rakva pöccre indult és minden rendben volt, a hajamat majd levitte a sebesség, örülés volt. Viszont sajnos, ám de, akkor egy olyan melóhelyen dolgoztam ahol reggel 9-től este 7-8-ig (+2 óra még hazaérek) dolgoztam, plusz szombaton is, és minden második héten vasárnap is :( Így 1-2 hónapon belül azon bosszankodtam, hogy tök fölösleges volt megvennem a VGA-t, mert havi szinten is pár órát használom csak ki.
    Aztán lett másik sokkal jobb (életem egyik legjobb helye!) melóhely 2007 őszére, és onnantól már heti 3 nap munka mellett, - minden hétvége hosszú hétvége - még barátnőm mellett is bőven ki tudtam használni :D
    Emlékszem, hogy még 2009-ben is bőven helyt állt a kártya.

Az egyik legszebb javulás mikor megvettem a Flat Out 2-ben volt, ami a GeF3-on 1024-ben közepes grafikán is 20-22-24FPS-t tudott, de néha 15-re is be tudott esni. A 7300GT meg max grafikán is bőven 40 felett tudott. :D

A kártya sorsa érdekes még, sokáig megtartottam, míg nem 2014 tavaszán eladtam sajnos (ezt bánom, pedig akkor jó árat kaptam érte). Egy ideig szolgált egy családnál majd az óvónő anyuka és egy költözés révén egy Soproni óvoda mesenézős gépében teljesített szolgálatot, 2021-ben még használták. Azóta nincs róla hírem. Lehet, hogy ma is megy valahol ... :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés