Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
ata99 #114815 üzenetére
Igen, a marketing miatt kellett a 10GHZ.
A Tua kétmagosságára nem emlékszem. Pontosabban arra igen, hogy egyszer létezett valami Celeron ami 1200MHZ-es volt és két magos, és jól lehett húzni, de azt egyszer láttam háznál mikor mentem gépet telepíteni, se előtte se utána nem láttam többet ilyet, és meg nem mondom már milyen alapon volt. Akkor csak a két mag döbbentett meg, mert baromi alacsony volt hozzá az órajel, ez már 2011 vége volt, szóval akármi is lehetett.A jóöreg 423-as (Willamette 423) szerintem mindenkinek megvan innen a topicból, RD RAMmal meg 1300-1500MHZ-es órajellel, legalábbis én olyaokat láttam még élőben is.
Nem tudom mikor lépett le a főkonstruktőr de azért az AMD csillaga jóval a Socket A kifutása után kezdett esni, leginkább a C2D megjelenése miatt. -
válasz
ata99 #114815 üzenetére
Z80 a 8080 továbbfejlesztésének tekinthető inkább. Köze nem volt multimédiához. Az Intelnél 8085-öt meg poénból fejlesztették ki a 16 bit előtt? Az már csak mellékes, ahogy a Z80 másik cég terméke. A 423-as socket-ről is elég sokan hallottak. konteónak jó amit írsz, de tényeket nyomokban is alig tartalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest