Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Pikari #112726 üzenetére

Hát minden elismerésem... Ugyan felhasználói szokások eltérőek ,de '99-ben nekem a Seagate 3.2-es HDD egy igazi ipari nyomor volt*, a tálca jobb alsó sarkában folyamatosan ott figyelt a ballon, hogy nincs elég hely a meghajtón... míg a registryben ki nem kapcsoltam ;]
    Igaz, ami igaz, hogy mi hárman voltunk 3GB-ra, és öcsémnek a világért se ugyanazokkal a játékokkal kellett játszania mint nekem, fater meg dolgozott a géppel, és a nagyfelbontású scannelt BMP-k darabjai már akkor elvittek 4-10MB-ot/db. Ráadásul egy ideig csak 2.1-es HDD volt, na az volt még az igazi nyomor! Nem győztem állandóan íratni hordani a winyót, a saját meg a fater cuccai miatt.
    A megoldás végül 2001-ben 2db 20GB-os Quantum LCT20 20 lett, na onnantól végre volt hely :) (megjegyzem olyankor már csíptem el 100MB-os BMP-t is a gépen, de szemben a 96MB RAMmal, 192MB RAM mellett már dolgozni is lehetett velük).
    BTW nagy mázli volt, hogy fater dolgozott a géppel, mert így minden tervezett fejlesztés zöldutat kapott, sőt kicsit segített is, pl meggyorsította azzal a fejlesztést, hogy a végefelé hiányzó pénzt gyakran bedobta, így 2-3 héttel előbb is jöhetett mondjuk az új RAM vagy HDD. Szóval nekem 1.1GB totál élhetetlen lett volna, talán ha tök egyedül vagyok a gépre, akkor esetleg talán nem.

* Végül 9000ft-ért adtam el egy bontóba, remek beugró volt az első 20GB-os HDD-hez.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

• DarthSun

Topikgazda

válasz Pikari #112726 üzenetére

A garanciáztatás egyéni formája :DDD

A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák