- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
FoxiestFox #106346 üzenetére
Igen, - mint fentebb is írtam - régen gyűlöltem az ilyen kompromisszumokat, hogy vagy sok VRam van, de az lassú fajta, vagy gyors, de akkor meg kevés
Ez ügyfeles gépeknél, de néha saját magamnak is, gyakran állított nehéz döntések elé. Bár én általában a gyorsabbat választottam, mivel az ilyen két verziós kártyák idejében, még a kevesebb VRamos is elég volt általában az akkori címeknek.
Ma meg már egyértelmű a választás : a több VRamos egyúttal az amúgyis gyorsabb, jobb busz sebességű, gyorsabb stb.
Aztán persze ilyenkor is találkozok büszke ügyféllel aki újságolja, hogy vett egy RTX3050-et, 77 ezeres ajánlatom helyett 71 ezerért. Igaz én 8GB-osat ajánlottam annyiért, ő meg 6GB-osat vett, de semmi gond, spórolt 6 ezer ft-ot, és ekkora tételnél ez biztos megéri. Valakinek a szemetet is meg kell venni, ha már elkészítették.
(egyébiránt nem nagyon értem ezt az NVidia féle szűkmarkúan, spórolósan a VRammal dolgot, mikor a kártya egészéhez képest filléres tétel, és a több VRam valódi előnyöket hozna, de egy előnye van : így a játékfejlesztők is kordában vannak tartva valamennyire. És mivel az elmúlt három kártyámat a kevés VRam miatt kellett cserélnem, én nem bánom, ha lassítanak, a 12GB-os RTX3060 még sokáig jó leszpláne FHDhez)
-
Czo
addikt
válasz
Ah, ez az oldal valami katasztrofalisan pontatlan. Mondjuk, nem is ertem, hogy ezen miert csodalkozok.
Van egy ilyenem:
Ezen GDDR3 van, es lathatoan egy VGA es egy DVI dugo. Techpowerupon nincs csak 1 fajta HD3650 AGP, azon is 2 db DVI van, es DDR2. De, ezen semmi meglepo nincs, mert a gyarto sem tudja, hogy mikor es mit arul
- 2008 oktobereben, meg csak 1 fajta 3650 AGP volt, az GDDR3 es 2db DVI [link, link]
- 2008 decemberere lett ketto fajta 3650 [link], az egyik ugyonaz, mint az elobbi, azaz GDDR3/512/dupla DVI [link], a masik pedig mezei DDR2 chipeket kapott [link]
Eddig, ebben semmi fura nincs, hiszen, ahogy telt az ido, jott meg 1 fajta kartya. A furcs dolog, ezutan kezdodik
- A 2011-es listajukon (nem talaltam kozteset) szinten 2 fajta kartya van [link], az egyik az a korabban is letezo DDR2-es 3650-es a ketto darab DVI kimenetevel [link], a masik viszont egy olyan GDDR3-as peldany, amin egy VGA es egy DVI csatlakozo van [link], nekem ez a fajta kartya van. Ami itt nekem fura, hogy eltuntettek a 2 DVI-os verziot az oldalrol, mintha soha nem is letezett volna. -
Pikari
veterán
válasz
Érdemes lenne ezeket letesztelni, elég ritkán tesztelik le a különféle középkategóriás kártyák eltérő variációit, inkább csak a csúcskártyákra (vagy az extrém low endre) vadásznak a gyűjtők, és azokat tesztelik. Persze a valódi felhasználás a kettő közötti kategória volt, ami meg pont hiányzik a tesztelők repertoárjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest