Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #104307 üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem, egészen pontosan 2001 novemberben vettem ilyen Palomino XP1600+ procit. Annak idején, részemről a Divix kódolás miatt volt érdekes, meg persze a játékok sem teljesítettek rosszul.
Itt egy Anandtech teszt
Ha a maga korában vizsgáljuk, elég szoros volt a verseny a Willamette P4-ekkel szemben.
Később, a Thoroughbred B-k valóban sokkal durvábbak voltak.
Emlékszem, volt nálam kölcsön egy 2400+. Az akkori állapotú Windows szárnyalt vele. Nem tudom, olyan érzés volt, mintha 2 GHz felett kezdett volna el úgy igazán működni ez a technológia.
Konkrétan ez a proci most is nálam van, mivel a tulaj később lesarkazta és nekem adta dísznek. Egy ideig még néha elindult így is .. amikor éppen olyanja volt.A Tomshardware füstölés videó vajon hányszor volt már téma az utóbbi évtizedekben
Ami szerintem nevetségessé teszi:
- levette a coolert a P4-ről, lelassult, ment tovább, így lett 29 fokos a proci ... no comment
- visszarakta a coolert (hasonlóan szoba-hőmérsékletű) erre azonnal felgyorsult eredeti állapotra.
- az AMD rész lehet valós az első genes alaplapokkal. Ki tudja.De ha jól láttam Bacsis nemrég megpróbálta reprodukálni, és végül nem sikerült. Így tudományosan továbbra sem bizonyított, hogy annak idején füsttel mentek volna az AMD procik.
-
jokeph
nagyúr
válasz
KROK640 #104307 üzenetére
Nos, nekem egyik s462-es cucc se a maga idejébe volt, mind később, a Palomino a P4-el egyidőben, a Barton meg csak retróként.
A VGA benchek azért mutatták a tutit.
P4-el egy időben (2005 körül) a Palomino mellet X1950GT volt, hát kanyarba sem volt vele, megjegyezném a P4 sem az utólagos mérések alapján (anno csak éreztem), az AM2-vel már okésan ment (Athlon A64 X2 5400+ Windsor)#104300Yutani: pci-e szabványról hallomásom volt, de előszőr 2008 körül találkozam vele, az AM2-es Asrock Dual lapomnál, ám én abban még AGP-s X1950GT-t hajtottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest