Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Padokat hol lehet kapni? 2db HD6870- hez kéne, ezek is viszonylag hamar 100fok fölé mennek. Félretró kártyákat még nem is szedtem szét, csak retrókat pasztáztam. Lehet hogy a hőcső nem ok, de azért megpróbálnám a paszta+padolást.
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Blenderhez itt is 1440P-ben megy

Mikor ebben a gépben próbáltam a RTX 3060 helyett FHD-re, csak játszani, tényleg sok volt. Sok fogyasztás, de közben mégis malmozott is a kártya, szóval játszani marad FDHban egyelőre az RTX 3060. Mivel - bár 144Hzes a monitorom de nem látom a különbséget ezért - 60Hz-re lekorlátozva játszok, így jelenleg még a 3060-as is bőven elég mindenhez amit csak kipróbáltam. De annyira, hogy CPU Turbo ON-al még a raytracing is mehet akár DLSS nélkül is. (nem szeretem a DLSS-t mert néha játékban is észreveszem, screenshootokon meg nagyon, így az mindig OFF).
Na ha szét volt előtte más által is szedve, az más. MX6 jóféle paszta
Mikor és mennyiért vetted, ha nem titok?Bacsis féle LIVE : Jó lenne, ha ezúttal elfektetnétek a kamerát, mert ettől az álló tik-tok formátumtól hülyét kapok. Főleg ha gépen nézem. És szerintem nem csak én, hanem pont az a korosztály is, akiknek ezek a kártyák még mondanak is valamit, nem csak "elavult szemét".
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- 9Ryzen 9 7900 nem X-es! 65W TDP!!! 12 mag 24 szál
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DarthSun