Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz arn #103774 üzenetére

Értelmet én is tudnék neki adni, ha lenne, de annyira nem kell, hogy külön emiatt vegyek. Itthon van két modern PC, plusz egy tartalék gép (4th gen I5, 16GB RAM, GTX 960 2GB / RX580 8GB, 120GB SSD + 1TB HDD), van egy tablet, amit szerintem 3-4 éve be se kapcsoltam, és előtte is alig-alig használtam (ha nem ingyen jött volna, nem is lenne) meg van 3 telefon. (és nyilván a retro konfigok, de azokat most ne vegyük ide).
    Engem meg abszolút nem zavar, ha a gépházban akad 2-3 HDD is, most is van benne 2db SSD és 2db HDD, plusz egy ODD :D

A nagyobb gond az, hogy nem is nagyon tudnám hová tenni, max a földszintre, de akkor szét kéne kábelezzem az egész házat, mert egyrészt a net az emeleten jön be, másrészt a földszint egy részén így sincs wifi (van mobilnetem ha nagyon kell), ahová kerülne a gép, gyanítom ott sem. A legnagyobb gond, pedig a nem létező villámvédelem a faluban sehol sincs villámhárító, és mikor jön a vihar, akkor mindenki mindent kihúz, én még a hűtőt is kiszoktam, szóval sandásan a NAS is kihúzódna. Már csak azért is, mert félteném.
    Ugyanakkor a telefonomon van 250GB tárhely, ha meg valamit gyorsan le akarok menteni, akkor Mega :D

Új hozzászólás Aktív témák