Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
balintka
üzenetére
Ha visszaolvasol, MasterDeeJay leírta hogyan használja a Voodoot, de blogot is írt róla.
A Katmai jó kis proci. A Copper valamivel gyorsabb clock to clock. A korban hozzájuk passzoló játékok mindegyiken jól mennek sztem. Attól is függ hogy érdemes-e a csere, hogy milyen címek a cél.
Én ventivel használom a Katmait, másnak is azt szoktam javasolni.
Win98 és korabeli gamekhez sztem elegendő az 512MB RAM, de a Loew driver telepítése után nyugodtan tehetsz bele 768- at is, ha úgy gondolod. -
Bile Demon
őstag
válasz
balintka
üzenetére
1. Kb. tök mindegy.
2. Igen sok gyári gépben volt így, de ott légcsatornázva volt! A nagy bordát is légáramba kell tenned valahogy, az egész házba huzat kell vagy barkácsolsz rá egy halk és nagy ventit.
3. 512MB, elég is annyi + így a 98-nál nem kell mókolni. (van mókolós megoldás több RAM-hoz) -
válasz
balintka
üzenetére
Az valami kukázott szabvány venti de azt sztem lehet kapni. Borda meg alaplapi chipsethűtő, ramsüni is kukázott.
Win10 alá nincs drivere, csak voodoo2 nek. Win7 64bit a max amin megy a glide is. Win10 7600gs agp-vel ment.
Szabvány pcie to pci adapter de a pci-agp az gyártott orosz kínai ebayes. Minden agp kártyával megy, de nagy kártyákat nem érdemes mivel limitál a pci sebessége. Voodoonak meg mindegy mivel eleve nem igazi agp kártya. -
-
válasz
balintka
üzenetére
Szerintem folosleges, van DOS a 98-ban. Ha ragaszkodsz hozza es ha FAT16-ra telepitettel, kezzel is aktivalhatod a "multibootot", ha bemasolgatod a regi DOS filejait:
"io.sys" -> "io.dos"
"msdos.sys" -> "msdos.dos"
"command.com" -> "command.dos"Az autoexec.bat es a config.sys-nek szinten .dos kiterjesztes kell, az msdos.sys -ben pedig a BootMulti ertekenek 1-nek kell lennie.
Persze az is mukodik, ha elotte telepitessz egy DOS-t, dehat miert szivatna magat az ember, ha eleg bemasolgatni utolag?
-
válasz
balintka
üzenetére
Az AGP porton a szakaszolást kell nézni, illetve a kártyán is. BX- ben biztosan megy, S370- ből pedig úgy nézem a VH6T- ben is, nincs szakaszolás az AGP portban. Következő hsz- emben a fotója bent lesz.
(#74077) PeachMan : jófajta 4in1 kell mindenképpen, meg interleave, egyéb optimalizálások, régebben volt róla szó, meg olvasgattam is a témáról, át kell ismételnem, egyelőre a felélesztésnél tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
DarthSun