- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
Csak vigyázz, hogy a PCI és -E frekvnciákat lődd be állandóan alapra ne pedig autóra, mert ugye fsb-vel együtt ezek is növekednek majd, ami nem biztos hogy jó hatással lenne hangkártyákra, videókártyákra, meg úgy bármire amiket a slotokba dugdosol.
Amúgymeg sok sikert, 4GHz @ 1.4V -nál már csak jobb lehet.
-
lee56
őstag
Elolvastad te az első hsz-t? Vagy bármilyen tuning ajánlót? Ha bekapcsolt APM mellett tuningolsz, akkor ne is nagyon csodálkozz ha nem nagyon megy, mert az kb olyan mintha beszabályoznád a (csak szeretnéd ha lenne
) ferraridat, hogy 1 liter üzemanyagnál többet 100-on soha ne zabáljon, miközbe te nyomod neki tövig a gázpedált minden 10 méternél hoszabb útszakaszon. (sarkított példa tudom, de talán szemléletes)
.
Nem tudom mit olvastál, de az hülyeség. Nézz utána kicsit jobban, és meglátod menni fog a tuning, vannak FX-ek amik szorzóval nem nagyon mennek egy pontnál többet, vagy csak irreálisan magas feszültségekre, de vegyes vagy tisztán FSB-s tuningra jobban reagálnak. Nem kell feladni az első buktatók után, csak körüljárni a témát, már ha érdekel és van sok-sok türelmed hozzá, mert az azért kell ide.
-
lee56
őstag
Szia.
Pedig C6-nak mennie kéne bizony, ha amúgy stabil az OC. Rögtön startnál újraindulás vagy nagyon-nagyon kevés feszültség miatt szokott lenne, vagy van egy giga "specialitás" (uefi-s betegség) amiről hallottam, nevezetesen; hogy ha nem kapcsolod BE uefi-ben a turbót (nem tudom hogy hívják ott pontosan, hagyományos bios-ban nálam CPB (core perforemance boost)), APM ettől függetlenül természetesen ki lehet és ajánlott is kikapcsolni, - ahogy minden FX-es tuning ajánló kb. ezzel kezdődik, és mivel APM nélkül gyakorlatilag nem működik a turbó, ezért ez semmi gondot nem is okoz - , de valamiért gigánál ha turbó is offra van téve, többszöri ujraindulás lesz az eredmény rögtön start után. Ne kérdezd miért, már akkor se értettem amikor múltkor írta valaki, de ez volt rá a megoldás, lehet nálad is beválik (röviden turbo ON, apm OFF). Egy próbát megér.
(#66061) Tomko78 : Nem kell ide 990 lap, azért az 970-es UD3P nem egy asrock hűtetlen 4+1-el
Hiába hangoztatjátok itt sokan sokszor, hogy bűn nem tuningolni meg FX tuningra teremtetett, a szomorú igazság az hogy ez is csak egy processzor, és nem minden FX-et lehet jól tuningolni, tehetsz te alá száz ezer forintos alaplapot is, aztán ha a prociba csak ennyi van, akkor mid van?! Van egy jó drága, gyengén teljesítő rendszered, ugye megérte? A legjobb 970-es "kis" lapok igen is ki tudják hozni a maximumot az FX-ekből, már amelyikből ki lehet ugye, mert továbbra is 98%-ban processzoron múlik meddig mennek és hogyan, ezen a szinten már a lap nem igazán tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest