Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petykemano

veterán

válasz S_x96x_S #3765 üzenetére

Hát nem tudom.
    Jim Kellert is körüllengi egy ilyen aura. Dolgozik valahol és évekkel azelőtt, hogy a neki tulajdonított munka piacra kerülne és a nagyközönség számára értékelhető lenne, lelép, új kihívásokat keresve.
    Persze értem, egy igazán jó high level architectnek, aki nem rejt átgondolatlanságokat a tervbe, nem kell megvárnia, míg a gyalogmérnökök implementálják az elképzelést néhány év alatt.
    Ez az aura aztán ad egy áldásos ködöt.
    Jim@AMD + zen siker = jim Keller géniusz
    Jim@AMD + zen flop = jim már ott se volt, azért jött el mert nem hallgattak rá és meg is lett az eredménye
    Ugyanez a teslával és az önvezető ökoszisztémával
    Ugyanez az intellel és a következő évek termékeivel
    És ugyanez jon masters és a nuvia is.
    Ha most ez siker lesz, akkor jon masters érdemeit öregbíti, ha nem, akkor pedig már rég eljöttem onnan.

Amúgy igazad van a Nuviával és az nvidiával kapcsolatban.
    Ha az nvidiának nem terve lecserélni a malit geforcera, vagyis az összes arm processzort kompatibilissé tenni a geforce IPvel és csak azzal, akkor integrált szerveres ökoszisztéma kínálatához elgendő lenne felvásáolni a Marvellt vagy a Amperet, esetleg a Nuviát.
    Ezzel már mondhatná, hogy kell a kimagasló teljesítmény? Persze, tudjuk szállítani x86-hoz is, de ha igazán jót akarsz vedd meg hozzá a szerver procinkat is.

Talán az lehet a válasz, ami miatt nem látunk még ilyen törekvéseket a szuperszámítógépeken kívül (threadripper + big igp), amivel abu magyarázta a marvell kiszállását a dobozos szerver proci üzletből: a legnagyobb volumenű szerver eladás még mindig közepes vállalatok vásárlásaiból van és őket nem lehet könnyen rávenni szoftver módosításra.

Új hozzászólás Aktív témák