Új hozzászólás Aktív témák

• hahakocka

őstag

válasz Busterftw #9666 üzenetére

Ezek szerint nem láttad a híres vram tesztet amiben már most a 16 gb ot nyaldosták.
    Felesleges így vitatkozni véled mert nem érted a lényeget. S nem nem az 1% ról, az átlagról volt szó. S a jövőről nem egy 1-2 éves videóról van szó amit írtam értelmezd már. Vetítsz előre is picit (amikor már most 16gb ot eszi a 4K és az RT bekapcsolással együtt, kíváncsi leszek a Stalker 2 pl hogy eszi majd a vga-kat) ne a 2 éves videóra koncentrálj CSAKIS. Azóta amúgy több dolog változott a driverekkel. Nem 100% ugyanaz minden.

Ez pl egy frissebb teszt ugyan sajna csak 12 game-el de itt is látható hogy a 2. ként kiadott kártya ellen is helytállt a 4-6-8% differenciákkal FHD-1440p-4K felbontásnál, raszterben a kártya és a több ramja miatt még évekig helyt fog állni 4K ba is. 50-60e ft al drágább a Super itthon jelenleg s RT ben tud többet. Aki azt akar neki megérheti a +50-60e ft befektetés. A valós összehasonlítás amúgy egy 7950xtx el lenne ugye. De akkor erőfőlény van zöldhasúban az NV nek ők kiadhatnak 2-3 kártyát is egy fajtából később. Most még lehet a TITAN is visszatér majd.

Látom hogy NV n is mennek jól a játékok a listán miért adsz a számba olyanokat amiket nem írtam, mondtam, de összességében a 4080 super ellenében ami egy 2. 4080 kiadott kártya is még mindig hosszútávra 140p-4K ra a vram miatt jobb, s olcsóbb választás a 7900xtx szerintem. Viszont többet eszik 30-50W -al. S RT ben ugye gyengébb.
    A 4090 el meg hogy elszaladt a ló az árazással, +21% 4K erőért +220% ot kérni árban. Persze ott nincs valós konkurencia, de itt már túl nagy az árdifi szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés