- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Én nem úgy gondoltam az almás gép vásárlását, hogy arra felbarkácsolsz egy windows.
Hanem arra, hogy létezhet-e az a jelenség, hogy average joe dönt úgy, hogy a következő notebookja nem windows-os, hanem almás lesz. Főleg, ha ilyeneket hall, hogy gyorsabb is az almás, meg 2x annyu akkuidőt biztosít.Átmenet nyilván nem egyik napról a másikra történne meg. De az Apple példáját követhetik mások is, pl Qualcomm. Bár minden jel arra mutat, hogy az x86 limitáció nem könnyen átléphető kérdés, azért az Apple magjaiban is van munka.
Én egyébként azt gondolom, hogy 25W-nál tovább nem tudják tovább tolni a 4+4-es TDP-jét. Viszont az M1X 8+4-es simán lehet 35, vagy akár 45W-os is.
A rosetta2-re azt mondják egész jó. Én nem tudom.
#4432 solfilo
Ugyanilyen történeteket telefon témában hallottam évekkel ezelőtt Vett vki egy 60e Ftos Android készüléket: lassú, szar, fos
Aztán bement a boltba és vett egy - akkor még - 250eFt-os Iphone-t és elégedett volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest