Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Én nem úgy gondoltam az almás gép vásárlását, hogy arra felbarkácsolsz egy windows.
Hanem arra, hogy létezhet-e az a jelenség, hogy average joe dönt úgy, hogy a következő notebookja nem windows-os, hanem almás lesz. Főleg, ha ilyeneket hall, hogy gyorsabb is az almás, meg 2x annyu akkuidőt biztosít.Átmenet nyilván nem egyik napról a másikra történne meg. De az Apple példáját követhetik mások is, pl Qualcomm. Bár minden jel arra mutat, hogy az x86 limitáció nem könnyen átléphető kérdés, azért az Apple magjaiban is van munka.
Én egyébként azt gondolom, hogy 25W-nál tovább nem tudják tovább tolni a 4+4-es TDP-jét. Viszont az M1X 8+4-es simán lehet 35, vagy akár 45W-os is.
A rosetta2-re azt mondják egész jó. Én nem tudom.
#4432 solfilo
Ugyanilyen történeteket telefon témában hallottam évekkel ezelőtt Vett vki egy 60e Ftos Android készüléket: lassú, szar, fos
Aztán bement a boltba és vett egy - akkor még - 250eFt-os Iphone-t és elégedett volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Házimozi haladó szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest