Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Hmm
Smart.Access ide vagy oda, a fusion lényege az volna, hogy nem csak közös címtérben dolgoznak, hanem tényleg közös memóriát használnak és se pcie-n keresztül, ad absurdum se memóriában nem kell másolgatni a feldolgozandó adatot."Full Access to gpu memory"
Arra utal, hogy a CPU úgy fogja látni a gpu memóriáját, mintha egy másik memory pool lenne.A sebességnövekedés.ott érhető tetten, hogy a gpunak alacsonyabb késleltetéssel fognak rendelkezésére állni az adatok, amiket a CPU feldolgozás/előkészítés után máskülönben a rendszermemóriában tárolna.
Szóval ez arra jó, hogy ha valami alapvetően a gpun fut, akkor annak alá tud dolgozni a CPU. Ez a CDNA esetében is szerintem kifejezetten hasznos lesz
Sőt, bármihez jó, ami valami gyorsítón.fut, akár gpu, akár fpga.De azt nem látom.ebbe bele, hogy ezzel megvalósítható lenne az AVX512 utasítások offloadolása.
De az irány persze mindenképp a heterogén feldolgozás, és azt értem, hogy ezzel egy programban meg lehet majd mondani, hogy egy parancs egy adathalmazon min fusson (vagy akár adattípustól függően automatizálni is lehet) csak én még azt nem értem, hogy egy-egy utasítást kiszervezése lehetséges-e egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest