Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
solfilo #2959 üzenetére
Igazándiból arra akartam rámutatni, ha van egy cég, ahova tipikus irodai felhasználásra kellenek gépek (az ilyen jellegű felhasználás szerintem számottevő) akkor az AMD-nek nem igen van ajánlata, egyedül a 3200G a $100-os árával nyerő, de ez egyetlen teljesítmény osztály. De amúgy mindenhol ott van az intel konkurens a nyakán. R3-3200G vs i3-9100 R5-3400G vs i5-8400, felette pedig csak intel.
A felvetés onnan jön, ha megnézem melóhelyen a hardver katalógust akkor csak intel processzort találok benne, és ezen nem is csodálkozom a fent jelzett dolgok miatt.
Reménykedtem benne, hogy az I/O csipbe bele rejtenek egy 1 CU-s VGA egységet, így simán tudnának jó áron nagy teljesítményt irodai gépbe ajánlani, a mostani fejlesztéseknél a GPU sok szilíciumot leköt, ami nem minden felhasználásnál van kihasználva.
Lehet ez még nem célterület.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest