- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én mondjuk úgy csináltam volna, hogy 48magos TR-nél "megállok" és inkább több memória típus támogatását bevállalni.
Persze, ez az egész problémakör megszűnik létezni ha a gyártók fantáziát látnak a dologban és tényleg adnak ki nagyobb kapacitású unbuffered ramokat (vagy akár ECC nélkül)...
elméletben 256GB-os modulméret lehetséges (bár mivel nem létezik jelenleg, így gondolom tesztelve nincsenek)...
LP-ECC fajtából úgy tudom 128GB jelenleg a legnagyobb.. de lehet tévedek (és van nagyobb).hehe..
eszembe jutott egy régi P1 233MMX gépem ... anno kapott 32Mb-os modulokat (2db-ot), de csak 16Mb-osnak látta őket az alaplap mert nem támogatta a nagyobb modulokat... nem tudom már milyen ram és milyen alaplap volt, de anno emiatt cseréltem másik alaplapra egy ismerőssel (az övében kevesebb ram volt, az meg lekezelte az enyémet, így elcseréltük egymással az alaplapokat.. egy délután átszereltük
).. bár ez nagyon más sztori volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Indulhat a hardverparti!
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Epic Games
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest