- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #1827 üzenetére
Apropó, ez a kínálati szűkösség vajon lehet magyarázata annak, miért lett a ryzen3k gyengébb a vártnál?
Ez a frekvencia mizéria is nem olyan, mintha végül egy icipicit szorítottak volna a binnelésen és végül alig észrevehetően gyengébbek kerültek a dobozokba. Nem szándékosan, hogy úgyse veszik észre, hanem hogy ! Feszes válogatás mellett elszámították magukat. És ezt most úgy korrigálják, hogy engedik magasabb hőfokra melegedni a laplákat.
De.hogy a lényeg, hogy még a szart is bedobozolják, és hogy vért izzadnak, hogy hasznosítsák a wafert az utolsó mm2-ig. Csak ebbe most Szerencsére pont kézre áll a 7nm alacsony fogyasztása, meg hogy így is versenyképes az intellel.Tökre kíváncsi lennék a kapacitásokra, szűkösségre, mert én a polarisnál és a vegánál is a szűkös kapacitást okoltam azért, hogy túlfeszelve értékesítették a lapkákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest