Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
3103nwlmi
csendes tag
Sziasztok!
Asrock 880GM-LE lapban probálok feloldani egy Phenom II 550 BE-t.
Bios az nem a legfrissebb(1.7)hanem 1.6,mert nemtudom miaz a BFG function ITT.
A gyári 2 mag jó,de a core2,core3 nem igazán müködik.Emeltem feszt neki 1.4V-ig NB feszt 1.2V-ig.
Nos 4maggal a win7 leáll már boot közben.Ha a core2-t letiltom és 3 maggal indítom akkor stabilnak tünik minden,de prime alatt kb 1-1,5 perc után leáll a gép.
Ebből arra következtetek,hogy a core3 hibásabb mint a core2.A BIOS-ban mik azok a +/-%-os számok,azok mit befolyásolnak a magoknál?Na de hogyan tudnám stabilizálni 3maggal legalább?Mit állítsak még?Bandika
-
3103nwlmi
csendes tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Sajna tágabb időzítéssel sem megy a +2 mag!

-
3103nwlmi
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok a témában,átnyálaztam már az egész topikot úgyhogy az alapokat kapizsgálom a magnyitással kapcsolatban.De valamiért nekem nem sikerü ez az egész müvelet!
Asrock 880GM-LE alaplapom van AMD Phenom II X2 550BE procim,4GB DDR3 RAM-om!
Nos ha megnyitom a másik 2 magot a procimban,akkor a BIOS-ban az alapórajel automatikusan 3,1ghz-ről felmegy 3,3ghz-ra,ez normális jelenség?
Megemelem a feszt is 1,5V-ig,de a WIN7 betöltödése után,mikor már teljesen lenyugszik a rendszer,akkor leáll a gép,de nem indul ujra.Probáltam a magokat külön-külön aktiválni,de ugyanezt produkálja.
Valami tippet tudtuk adni,vagy mondjak le teljesen az unblockról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest