Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
Hozzám került egy p2 550, és egy giga 770 ud3. Látja mind a 4 magot, win be is bootol. Alapfesz, alap órajel, primeon a 3. mag egyből elhasal. Emeltem feszt, levettem frekit, azonnal hal. Letiltottam, majd elkezdtem szórakozni a maradék hárommal. Nagy örömömre sikerült 3x2 órás primeot végignyomni 1.325 fesszel 3.3 gigán. Boldogan nyugtáztam, hogy minden fasza, erre megnyitom chromeot, hogy 3dmark alatt is teszteljem, és szemetel a kép. Tuti, hogy nem a vga hibás, tegnap szedtem ki párom gépéből. A kérdésem az lenne, hogy biosban a value core opció mit takar? Auton -2%on van, angol fórumokon úgy értesültem, valami finomhangolás. Érdemes ezzel játszanom, vagy kukába a 4 maggal? 1.4 fölé nem akarok menni, 60 fok alatt akarom tartani. Annyit nem ér, hogy megsüljön vagy idő előtt tönkremenjen, így is örül asszony, hogy erősebb lett a procija, csak én akarom még erősebbé tenni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Windows 10
- Videó stream letöltése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest