- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
Hozzám került egy p2 550, és egy giga 770 ud3. Látja mind a 4 magot, win be is bootol. Alapfesz, alap órajel, primeon a 3. mag egyből elhasal. Emeltem feszt, levettem frekit, azonnal hal. Letiltottam, majd elkezdtem szórakozni a maradék hárommal. Nagy örömömre sikerült 3x2 órás primeot végignyomni 1.325 fesszel 3.3 gigán. Boldogan nyugtáztam, hogy minden fasza, erre megnyitom chromeot, hogy 3dmark alatt is teszteljem, és szemetel a kép. Tuti, hogy nem a vga hibás, tegnap szedtem ki párom gépéből. A kérdésem az lenne, hogy biosban a value core opció mit takar? Auton -2%on van, angol fórumokon úgy értesültem, valami finomhangolás. Érdemes ezzel játszanom, vagy kukába a 4 maggal? 1.4 fölé nem akarok menni, 60 fok alatt akarom tartani. Annyit nem ér, hogy megsüljön vagy idő előtt tönkremenjen, így is örül asszony, hogy erősebb lett a procija, csak én akarom még erősebbé tenni
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest