Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fRooStzzZ

senior tag

válasz Apollo_21 #15221 üzenetére

Termeszetesen +-s a lap. [link]
    A lap is adott, meg a proci is.
    Multiba cod2, mas nem nem nagyon megy.
    FC, Crysis, BF stb nalam felejtos.. Cod kesobbi szeriai is egy rakas ... valami. (ez csak az en velemenyem)
    Akkor ugy kerdem.. Ha adott a lap, lsd fentebb, es abban van egy 760k- Az eleg, vagy abba kellene nagyobb procit eszkabalni. De mivel nem szeretnek lapot is cserelni, meg procit is ha par ezer kulonbseggel tudok venni masik fm2+ os procit ami elfogadhato lenne a 7870-hez, (persze nem 10-20 fps miatt) akkor maradna minden a regiben.
    Az e8500 es a 6950 parosban nekem 333-600 fps-em volt (1080p dx7). Tobb minek?
    Ha fix 333-at ki tudom hozni belole, akkor mar ok minden.

GeneraL_XTX
    Az a baj, ha bele lendulok megint akkor r4e (esetleg black) 290x alatt nem allok meg. :D
    1,5 eve is ugy voltam, na meg ez na meg az.. Lapot bizniszeltem overlocker-el, vga, vinyo, meg a sallangok nelkul +170-et meg hozza csaptam, majd eladtam 3 honaposan (kulfoldi melo miatt) bukoval, hogy ne bukjak rajta tobbet). De pont ezt szeretnem elkerulni, mert nem tudom iden is ki tudok menni kanadaba vagy sem.
    Azert nem dobok ki 100 ezreket, hogy vagy eladjam vagy itt menjen el az ara az asztalom alatt, mig en kint melozok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés