- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
Helóka!
Problémám lenne, és gondoltam ide írom, mivel emlékszem, hogy volt szó bizonyos cicergésről a topikban.
Kb fél éve használom a Gigabyte F2A85X-D3H lapomat egy A8-5600K-val. Közben bővítettem a RAMot, még egy 1866-os Kingstonnal, és most így dual-channelbem üzemel, bár csak 1333-on, mert az előző húzási szándékomra lefagyott a gép. Úgy gondoltam majd ha kész van teljesen, majd akkor húzom fel a RAM-ot, addig is bőven jó a teljesítménye nekem.
És most szépen átköltöztettem az új kuckójába a gépet (Xigmatek Asgard), és rászereltem egy Alpenföhn Sellát is. Majd bepakoltam - most jön a lényeg -, a vadonatúj FSP Hexa 400 Wattos tápegységet. És azóta a gépből, terhelésre, jól kivehető hangos ciripelés szól.
Két embertől azt hallottam, hogy garanciális csere lesz... Tápra... Megint más azt mondta, hogy ez ilyen, max akkor kell foglalkozni vele, ha tönkremegy, fagy, vagy valami. Én meg emlékszem, hogy ebben a topikban volt szó cicergéssel kapcsolatos problémákról.
Kíváncsian várom a véleményetek. Ha lesz rá időm, lehet visszapakolom próbára a régi tápot, hogy jó-e azzal. De most nincs rá időm, úgyhogy csak reménykedem, hogy nem döglik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest