Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
El Kebir
üzenetére
Nem gond? Akkor neked mások az igényeid. Nekem szükségem van arra, amit éveken át minden vga-val tudtam használni: a két kimeneten egyszerre legyen kép. És nem tudom, te hol olvastál erről, de egy tesztben vagy ismertetőben sem láttam, amiket vásárlás előtt elolvastam. Az meg külön vicc, hogy egy alaplap honlapját böngészve egy ilyen info nincs rajta, csak ha letöltöm a manual pdf-es verzióját, akkor van esélyem észrevenni ezt (már amelyiknél jelzik). Valahogy eszembe se jutott, hogy ez nem tud egyszerre menni mindig. Még az integrált inteles vackok is tudták ezt előtte, meg a korábbi amd-s igp-s lapokban is működött gond nélkül, ez a htpc-be szánt cucc meg nem tudja? Ez egy rossz vicc volt az amd-től. És remélem, a Trinity-nél ezt nem k*rták el.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest