Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy AMD A8-5600K processzort, és a jó öreg Q6600-asom dobozához képest elég kicsinek találtam a csomagolását, de volt súlya, és benne van minden! Miután kicsomagoltam, látom, hogy egy snassz bordán van egy 7 centis kis venti, ami gondolom nem a némaságáról híres?!
Ezért elővettem a jó öreg CM Hyper TX2-met, és a leírások alapján ennek is jónak kell lennie erre a procira, az alaplap egy FM2+ GIGABYTE GA-F2A88XM-D3H. Néztem, hogy a TX2 egészen AM3-ig jó (gondolom amikor kiadták ez volt a top), a proci leírásában meg azt láttam, hogy az AM3 foglalatos lefogatás ugyanaz, mint az FM2-es (mondjuk azt nem láttam mi a különbség az AM-es lefogatások és a régi 3 számos lefogatások között)
Szóval paszta nélkül összeraktam a procit, alaplapot, és a TX2-t, úgy látom, hogy minden klappol!A kérdésem az, hogy igazam van? Oké, hogy jól áll, ahogy előzetesen összeraktam, de nem akarok butaságot csinálni. Tehát jól gondoltam, működhet így a dolog?
(az már más tészta, hogy a venti szerintem éppen rálóg az első memória slotra, de majd átteszem a 2-4-be őket ha megérkezik a boltból, és úgy lesz dual channel, gondolom nem jelent sebességben különbséget?!)
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Revolut
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest