- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy AMD A8-5600K processzort, és a jó öreg Q6600-asom dobozához képest elég kicsinek találtam a csomagolását, de volt súlya, és benne van minden! Miután kicsomagoltam, látom, hogy egy snassz bordán van egy 7 centis kis venti, ami gondolom nem a némaságáról híres?!
Ezért elővettem a jó öreg CM Hyper TX2-met, és a leírások alapján ennek is jónak kell lennie erre a procira, az alaplap egy FM2+ GIGABYTE GA-F2A88XM-D3H. Néztem, hogy a TX2 egészen AM3-ig jó (gondolom amikor kiadták ez volt a top), a proci leírásában meg azt láttam, hogy az AM3 foglalatos lefogatás ugyanaz, mint az FM2-es (mondjuk azt nem láttam mi a különbség az AM-es lefogatások és a régi 3 számos lefogatások között)
Szóval paszta nélkül összeraktam a procit, alaplapot, és a TX2-t, úgy látom, hogy minden klappol!A kérdésem az, hogy igazam van? Oké, hogy jól áll, ahogy előzetesen összeraktam, de nem akarok butaságot csinálni. Tehát jól gondoltam, működhet így a dolog?
(az már más tészta, hogy a venti szerintem éppen rálóg az első memória slotra, de majd átteszem a 2-4-be őket ha megérkezik a boltból, és úgy lesz dual channel, gondolom nem jelent sebességben különbséget?!)
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest