Új hozzászólás Aktív témák

• masterful87

senior tag

Sziasztok!

Vettem egy AMD A8-5600K processzort, és a jó öreg Q6600-asom dobozához képest elég kicsinek találtam a csomagolását, de volt súlya, és benne van minden! Miután kicsomagoltam, látom, hogy egy snassz bordán van egy 7 centis kis venti, ami gondolom nem a némaságáról híres?!
    Ezért elővettem a jó öreg CM Hyper TX2-met, és a leírások alapján ennek is jónak kell lennie erre a procira, az alaplap egy FM2+ GIGABYTE GA-F2A88XM-D3H. Néztem, hogy a TX2 egészen AM3-ig jó (gondolom amikor kiadták ez volt a top), a proci leírásában meg azt láttam, hogy az AM3 foglalatos lefogatás ugyanaz, mint az FM2-es (mondjuk azt nem láttam mi a különbség az AM-es lefogatások és a régi 3 számos lefogatások között)
    Szóval paszta nélkül összeraktam a procit, alaplapot, és a TX2-t, úgy látom, hogy minden klappol!

A kérdésem az, hogy igazam van? Oké, hogy jól áll, ahogy előzetesen összeraktam, de nem akarok butaságot csinálni. Tehát jól gondoltam, működhet így a dolog?

(az már más tészta, hogy a venti szerintem éppen rálóg az első memória slotra, de majd átteszem a 2-4-be őket ha megérkezik a boltból, és úgy lesz dual channel, gondolom nem jelent sebességben különbséget?!)

Új hozzászólás Aktív témák