- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
válasz
Vesztor87 #11531 üzenetére
Add el, vegyél jobbat. Ahogy nézem egyre kedvezőbbek az árak.
Bogyi007 Nem tudom mit értesz ez alatt "tele van jobbnál jobb multimédiás lehetőségekkel" de tuti így van. Ez most így talán kicsit butus részemről, de nem vagyok olyan vájt fülű, hogy kihalljam a minőségi különbségeket lap-lap közt. A kimenetek meglegyenek a többit csak beállítom valahogy. Ha végre eljutok odáig, hogy összekössem a gépet az erősítővel optikai kábellel már jó is lesz nekem.
Még a pc ház is csak körvonalazódik, mivel teljesen más irányba indultam mint a korábbi géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest