Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

atidadi csendes tag vicces olvasgatni hogy vitatkoznak egyesek az intel vs amd dolgokon szerény véleményem szerint pedig az dönt hogy kinek mekkora a pénztálcája és mit engedhet meg .aki 500 ezer felett keres azt nemigen érdekli aha 100 ezer felet vesz procit de aki csak 100ezer alatt keres az ennyiért komplett gépet vesz és nem procit és szerintem ezek az emberek vannak többségben  én nem csalódtam az a8 asban mert egy 775 intel után sokkal gyorsabb volt és én 3-4 évre építek gépet én nem csalódtam az a8 asban mert egy 775 intel után sokkal gyorsabb volt és én 3-4 évre építek gépet mert nem telik rá hogy évente platformot váltsak. mert nem telik rá hogy évente platformot váltsak.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- Meggyi001: Kuponok....
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

én nem csalódtam az a8 asban mert egy 775 intel után sokkal gyorsabb volt és én 3-4 évre építek gépet
 én nem csalódtam az a8 asban mert egy 775 intel után sokkal gyorsabb volt és én 3-4 évre építek gépet  mert nem telik rá hogy évente platformot váltsak.
 mert nem telik rá hogy évente platformot váltsak.