Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz koncsik #6854 üzenetére
Jó kérdés. Valamelyik nap kipróbálom, hogy factory reset nélkül csak a Kodi-t szedem le a stickről és megnézem úgy mit csinál. Gyerek mellett elég nehéz olyan pillanatot találni, amikor alkalmas...
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
donjohnson
addikt
-
-
-
MODERÁTOR
válasz koncsik #8833 üzenetére
Vissza az egész. Fire TV is 4k DV/DA a Max. Nem tudom előbb mi lehetett. Akkor tényleg az előfizetés dátummal lesz összefüggésben. Június 9.-én kiderül, szomorú leszek, ha 400 Ft-tal emelkedik a díj, a minőség meg lemegy full HD / 2.0 DD-ra...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
mikrofon
veterán
válasz koncsik #8849 üzenetére
De hogy jót is írják... a Max fejlődött a hbo Max-hoz képest!
Pár hete néztem végig az alábbi két sorozatot a hbo max-on.: Tokyo Vice és 11-es állomás. Akkor mind a kettő HD+5.1 minőségben volt fent most viszont a Max prémium csomaggal mind a kettő 4k DV + Atmos. Valószínűleg vannak még tartalmak amik prémiummal tényleg jobb minőségük... De szerintem az éves közel 40e sok.Én amúgy várom azt amikor elő áll valamilyen független szolgáltató aki azt mondja hogy itt a nagy csomagom amit ha havonta fizetsz akkor az összes streaming szolgáltatót nézheteted DV + Atmos minőségben.
Mert az hogy jelenleg éves szinten ha össze számoljuk hogy az összes streaming szolgáltatás mennyiben kerülne akkor az azért már elég magas összeg meg akkor is ha valaki gond nélkül megteheti....[ Szerkesztve ]
-
válasz koncsik #9345 üzenetére
Ja azt gondoltam, hogy ez új Streaming szolgáltató, ami most indul, csak telekomosoknak ingyenes lesz. Illetve abban is bíztam, hogy külön az app store-ból letölthető lesz. A Telekom TV GO sajnos csak mobilon és táblagépen komfortos megoldás, PC-n, laptopon már nem. Amazon Sticken meg belegondolni is fárasztó.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest