Hirdetés
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
De hogy jót is írják... a Max fejlődött a hbo Max-hoz képest!
Pár hete néztem végig az alábbi két sorozatot a hbo max-on.: Tokyo Vice és 11-es állomás. Akkor mind a kettő HD+5.1 minőségben volt fent most viszont a Max prémium csomaggal mind a kettő 4k DV + Atmos. Valószínűleg vannak még tartalmak amik prémiummal tényleg jobb minőségük... De szerintem az éves közel 40e sok.Én amúgy várom azt amikor elő áll valamilyen független szolgáltató aki azt mondja hogy itt a nagy csomagom amit ha havonta fizetsz akkor az összes streaming szolgáltatót nézheteted DV + Atmos minőségben.
Mert az hogy jelenleg éves szinten ha össze számoljuk hogy az összes streaming szolgáltatás mennyiben kerülne akkor az azért már elég magas összeg meg akkor is ha valaki gond nélkül megteheti....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Parkside szerszám kibeszélő
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gyűrű