Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsilver
aktív tag
válasz Fandango #3688 üzenetére
Dolby Visiont kiírja ha a a MOD skinnel, legalább ez valami
nálam egyik szolgáltatónál sem vált, a QE55Q6FNA tv-n. Kodi alatt csak 720ban játszik a Prime,
Problémám még, hogy a Prime-ban nem tudom hol kellene kiválasztani, hogy magyar/angol nyelv legyen az alapértelmezett, nekem ált cseh nyelvel játszik le felület és filmleírások is csak angolul mennek
[ Szerkesztve ]
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
blakey
titán
válasz Fandango #3799 üzenetére
Nekem sehogy sem sikerül zip-ként letöltenem és soha nem is töltötte le zip-ként, tehát valamit rosszul csináltok, hogy mit passz, nem tudom, iOS-en, Androidon, macOS-en is letöltöttem, mindig magát a fájlt töltötte le és apk-ként. Nem tudom mit és hogyan csináltok, mert semmilyen "levezetést" nem találok, de ha mindenki zip-ként töltené le akkor ettől harsogna a net, viszont ilyet csak tőletek hallok, akik most próbálkoznak, hogy zip lesz a letöltés. Persze, ha leírom, hogy ti hibáztok akkor bunkó vagyok és ti mindent jól csináltok, de mégsem, mert én csinálom jól. Ha pontosan leírjátok a folyamatot, mivel, min, milyen verzióval, stb,, akkor lehet, hogy lesz megoldás, így csak a találgatások és a sértődöttségek fognak eluralkodni. Konkrétan nem tudom zip-ként letölteni, keresem a megoldást.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Fandango #3917 üzenetére
A kodinerds repoban ez is benne van, meg még sok egyéb, ami hasznos lehet.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Fandango #4211 üzenetére
CoreELEC alatt jól használható, máshol nekem problémáim vannak.
-
trance89
őstag
válasz Fandango #4989 üzenetére
Én is tapasztalok ilyeneket, teljesen random időnként van a röccenés. Bár nem próbáltam kikapcsolt match frame rate funkcióval a kodiban, nekem mindig start/stop-ra van állítva. Viszont ha ezt kikapcsolom akkor ugyebár a kodi egyáltalán nem vált frekit. Vagy ez utóbbi kodi beállítást a firestick rendszerszinten kikerüli?
[ Szerkesztve ]
-
l.kiss
tag
válasz Fandango #6448 üzenetére
Ezen hozzászólás alapján reméltem, hogy megoldható elegánsabban is.
"... és a jó győzött, mint mindig."
-
marazaniko
újonc
válasz Fandango #6793 üzenetére
En is ezt probaltam, de hiaba telepiti a hbo max-ot, amikor bejelentkeznek, azt irja, hogy service unavailable. Internet connection ok, cache-t toroltem, ujrainditottam az appot es a firestick-et is, de semmi… lehet az a problema, hogy az apkmirror-on 4.1+ -os android verziora keszult downloaderek vannak csak fent, nekem pedig 4.06.26 a szoftververziom az LG tv-men? Sajnos nem tudtam ezt tovabb frissiteni, mert a tv-m nem talal ennel ujabb verziot… webos 2…
-
zonusz
aktív tag
válasz Fandango #7343 üzenetére
Bocsi, hogy abszolút kezdőként pampogok, de nekem sokadik kísérletre installálta, de olyan szinten lassú, hogy még a bejelentkezésig se jutottam el. Nem is látom, hogy hol van a "kurzor". A másik, hogy a Skyshowtime-t is megpróbáltam telepíteni, az meg azt írta ki, hogy sajnos ezen az eszközön nem működik. Mindezt magyarul. Tudnál segíteni egy kezdőnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest